Adjö och ett stort tack!

2009/05/18 • Sydafrika • Views: 813

De senaste dagarna är det inte jag, utan min efterträdare Viktoria Olausson, som skrivit inläggen här på bloggen.
Om bara några få veckor är det dags för mig att återvända till Sverige och avsluta mitt arbete som Afrikagruppernas informatör i Sydafrika.
Ett stort tack till alla er som har läst och kommenterat och hejat på i mina försök att skapa en intressant och läsvärd blogg!
Mari Dahl Adolfsson

Tags:

3 Responses to Adjö och ett stort tack!

 1. Simon skriver:

  Tack själv!
  Lycka till i framtiden!

 2. Jörn Messeter skriver:

  Tusen tack för en intressant och läsvärd blogg! Jag har drivit ett utbytesprojekt mellan Malmö Högskola och Cape Peninsula University of money order viagra Technology inom det SIDA-finansierade Linnaeus-Palme-programmet sedan 2002. Vår familj har varit i Sydafrika nästan varje år, är mycket fästa vid landet, har många vänner och följer utveckling inom politik mm med stort intresse. Jag tycker din blogg har varit jätteintressant att läsa parallellt med Mail&Guardian och The Times på webben. Din blogg har gett mig ett kompletterande perspektiv till de andra medierna genom att du ser på Sydafrika med ”Svenska” ögon. Tack för ett gott arbete! Och lycka till i framtiden!

  Jörn Messeter

 3. annan skriver:

  Tack
  Det har varit otroligt intressant. tack så mycket och välkommen hem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>