Fortsatta uppmaningar till Systembolaget

2012/01/20 • Försörjning, Sydafrika • Views: 676

Här kan du läsa senaste debattartikeln från kampanjen Rättvis vinhandel.

Kampanjen har nu tagit sig in till de politiska korridorerna då två motioner om socialt ansvarstagande behandlas av socialutskottet. Det sociala ansvaret rör lantarbetare i Chile, Argentina och Sydafrika och deras livs- och arbetsförhållanden på de vingårdar som producerar det vin vi konsumerar från Systembolaget.

Om du ännu inte skrivit under på att du önskar slippa en bitter eftersmak av orättvisa arbetsförhållanden när du dricker ditt Shiraz till fredagsmiddagen tycker jag du ska göra det här!

Trevlig helg!

Tags: , , , ,

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>